About Me

Mijn werk is mijn hobby en mijn hobby is mijn werk!

Ik ben Willemiene Smits, 32 jaar en getrouwd met Jaap. Samen hebben we 2 lieve kinderen: Ilana onze dochter van 6 en Nemiah onze zoon van 3. De mensen die mij goed kennen weten dat ik een passie heb voor fotografie. Ik hou van het licht en de liefde tussen mensen. Hoe mooi en waardevol om dat vast te kunnen leggen op beeld. Herinneringen die voor altijd blijven!.

In 2012 heb ik mijn eigen bedrijfje opgericht. Eerst fotografeerde ik vooral kinderen en families, later steeds meer bruiloften. Dit deed ik al die tijd naast mijn andere baan. In 2019 heb ik mijn baan opgezegd, nu kan ik mij naast mijn gezin volledig focussen op de fotografie. Mijn hobby is nu dus mijn werk, en mijn werk mijn hobby. Ik krijg er veel energie van! Ik vind het belangrijk dat mensen op de foto staan zoals ze zijn, lekker ongedwongen en niet te geposeerd. Het liefst helemaal niet geposeerd. Dat vind ik de mooiste beelden!

“It is more important to click with people than to click the shutter – Alfred Eisenstaedt

A smile is the best thing you can wear!

Inmiddels staan er voor komend jaar al veel bruiloften en fotoshoots in mijn agenda, ontzettend leuk! Ik hoop natuurlijk dat er nog veel meer bij komen, dus ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben op een bepaalde datum stuur me dan even een berichtje!